понедељак, 10. јул 2017.

Nove poslastičarnice u Limenariji i Potosu




*** KO SMO MI

Poslastičarnica "Blionis" nastala 2015. godine u samoj luci u Limenariji.

 
To je porodična firma koju je stvorio gdin Andrea Blioni 1988. godine. 




KAFE POSLASTIČARNICA

U ovoj poslastičarnici, koja se nalazi u samoj luci u Limenariji, možete završiti tokom Vaše šetnje pečaškom zonom Limenarije. 







 

 



Sama sala odiše klasičnim stilom prošlih vremena, to je kombinacija drveta i kamena, svetlih i boje zemlje, u kojoj je opuštena atmosfera, piri blagi i topli povetarac, 


a idealna lokacija omogućava Vam da gledate prema moru. 



Moj dragi je voleo tulumbice, kadaif i baklavice ;(((

Ovo je bio moj izbor ;)))



Sam izgled sale i kombinacija drveta i kamena


Meni

Evo ga i cenovnik

Lokacija poslastičarnice je blizu same luke u Limenariji



Nekoliko stolova nalazi se i napolju 



KOJA ROBA SE MOŽE OVDE NAĆI

Peciva i sladoled, raznih ukusa, savršeni za bilo koje doba dana. Zatim pite, kolači, brusketi, slatkiši, keks, čokoladni sufle, torte, hladni sendviči, čokolada i razne vrste čajeva i kafe. 

Postoji mogućnost služenja doručka, kao i mogućnost da pakujemo naše proizvode da biste ih poneli.



***




S A J T :


FB STRANA:




Evo i tačne lokacije gde se nalazi novi kafe - blizu same luke u Limenariji





u Limenariji,




NOVA POSLASTIČARNICA U POTOSU:




***





Evo i na mapi tačne lokacije u samom Potosu - tik desno uz snek bar "El Greco"



Sladoled za mog dragog muža ;((


Kadaifi i razne vrste tih slatkih kolača

Unutrašnji ambijent same poslastičarnice



mmm ... lukumadesi ;))) .. loptice koje liče na krofnice, a prelivene su šećernim sirupom

Unutrašnji ambijent same poslastičarnice

I zaštitno lice ove poslastičarnice - jedna od zaposlenih koja je tada radila, 
a bogami bila je i sva istetovirana 

Sladoledić moj ;)))

Bašta ispred poslastičarnice

;))))


Tačna lokacija je desno odmah do čuvenog girosa u glavnoj ulici koja se spušta ka moru






u Potosu,
septembra, 2o15. godine





Нема коментара:

Постави коментар